„Invest In Bitcoin“ Galaxy Digital Ad berättar läsarna av Financial Times

„Nu är det dags att investera i Bitcoin“, säger hemsidan i den brittiska internationella affärstidningen Financial Times.

Mike Novogratzs Galaxy Digital följer Grayscale Investments fotspår genom att släppa en annons för cryptocurrency till allmänheten, denna gång med tryckta media.

En helsidesannons för investeringsbanken cryptocurrency dök upp i den brittiska internationella affärstidningen Financial Times (FT) idag.

„Nu är det dags att investera i Bitcoin Era„, sade annonsen. „I osäkra tider är Bitcoin en häck oberoende av hegemonin.“

Financial Times hade mer än en miljon prenumeranter från och med 2019, med ungefär 18% av dem miljonärer.

Stora kryptokampanjer den här veckan

Nyheten om ad Galaxy förekommer i tryckta medier kommer några dagar efter en ny kampanj från gråskala , som släppte en 30-sekunders plats på affärs- och finans kabel-TV med början på augusti 10. Richard Heart kontroversiella HEX token också har annonser putsade över Storbritannien på London kollektivtrafik, i tidningar och under fotbollsmatcher.

Många tittare svarade negativt på Grayscales annons , eftersom det fanns förhoppningar innan det avslöjades att det kunde „ge kryptoinvesteringar till miljoner.“ Istället tar det bara tittarna genom valutans historia, från snäckskal till papper.

Trots FT: s breda räckvidd och demografin med hög nettoförmögenhet var vissa Crypto-Twitteranvändare snabba att kritisera det till synes föråldrade valet för ett leveranssystem.

„När jag tänker framtid, tror jag definitivt tryckta medier,“ sa Crypto Twitter-användaren Ryan Leonard.

„Lite ironiskt den här annonsen finns i tidningen,“ sade Brett Dawidowski

Men typens tryck gör det möjligt att gå i detalj och märka Bitcoin ( BTC ) som „en investerbar butik med värdetillgångar som fungerar oberoende av det traditionella finansiella systemet.“

„Investerare som oroar sig för skattemässig försummelse och helikopterpengar bör erkänna värdet i Bitcoin: s inneboende knapphet – dess hårdkodade fasta leverans gör det till en tvingande säkring mot inflationen“, säger annonsen.

„Bitcoin har överträffat alla större tillgångsslag under 3-, 5- och 10-årsperioder, och det har fortfarande utrymme att köra.“

Twitter-användaren uldtotten beskrev Galaxes försök att utbilda allmänheten om krypto som „så mycket renare“ än Grayscales annons.

„Den här pappersannonsen är mer kraftfull än TV-annonsen i Gråskala“, sa kryptotemonen.

FT släppte också en ganska nedslagna rapport om XRP idag, där han säger att token har ett „kontroversiellt rykte i många delar av cryptocurrency-världen“ och hade ännu inte uppnått ett omfattande antagande bland bankerna.