Efter Kanye West og PewDiePie støtter den berømte Rapper Logic Bitcoin

Bitcoin har vundet stor opmærksomhed for nylig efter det massive rally, der skubbede det forbi $ 15.000-mærket og chokerede mange. Aktivet er blevet undersøgt af mange internationale berømtheder, og det ser ud til, at den berømte rapper Sir Robert Bryson Hall II, populært kendt som Logic, er den seneste til at tilslutte sig Bitcoin Profit, med meddelelsen, der kommer lige efter at Bitcoin lavede et massivt træk og trender på Twitter.

Med et tweet den 7. november bemærkede den nu pensionerede rapper og indholdsskaber, hvis optegnelser har toppet hitlisterne ved mange lejligheder, at hans manager Chris Zarou havde overbevist ham om at købe Bitcoin.

Mens detaljer om investeringen ikke er afsløret, nævnte Logic i sit tweet, at det var „en stor investering i #bitcoin.“

Logik har over 2,3 millioner tilhængere på Twitter, og samfundet syntes spændt over rapperens indtræden i en verden af ​​kryptokurver. På den anden side var nogle bekymrede over hans tidspunkt for indrejse på grund af $ 1500-bevægelsen dagen før, og en stejl korrektion kunne ændre rapperens sind.

Dette er dog ganske usandsynligt, fordi Logics manager Zarou ser ud til at være en talsmand for Bitcoin, da han bare tweetede få dage før, at han er „uansvarligt lang“ på Bitcoin.

Udtrykket uansvarligt længe er formuleret af hedgefondschef og Bitcoin-tyr Raoul Pal, der mener, at Bitcoin kan ramme $ 1.000.000 i denne markedscyklus som et resultat af institutionel interesse.

Logik er ikke den eneste kunstner, der satser på Bitcoin, da han er bakket op af Grammy Winner og præsidentkandidat Kanye West, der gik live på den populære Joe Rogan Podcast i sidste måned og roste Bitcoin.

I mellemtiden, YouTube sensation PewDiePie fremvist ikke-ombyttelige tokens (NFT) og cryptocurrencies til sine 107 millioner abonnenter tidligere på måneden, da han var fremme en Pokemon-stil spil kaldet Wallem, hvor han også at sælge sin in-game ”PewDiePie hud” som en NFT.

Bitcoin-rally ikke drevet af detailinvestorer

På trods af flere berømtheder, der støtter kryptokurver som Bitcoin, afslører data fra Google Trends, at interessen for udtrykket „Bitcoin“ og andre relaterede søgninger stadig var på flere års lavt niveau.

Dette kan være et antydning om, at den nuværende rally bliver drevet af institutionelle spillere som Grayscale og andre fondsforvaltere baseret på antallet af rapporterede af disse institutioner.

Mobile betalingstjenesteudbyder Square’s Cash App oplevede også et betydeligt spring i sin omsætning i tredje kvartal, takket være Bitcoin. Baseret på sin økonomiske rapport til US Securities and Exchange Commission blev Bitcoin den største indtægtskilde for Cash App.

Alt i alt er Logic og andre berømtheder, der kommer ind på Bitcoin-markedet, stadig gode nyheder for branchen som helhed, når det kommer til popularisering af denne ret nye aktivklasse.