Crypto-industrie Ook een winnaar van de Amerikaanse verkiezingsuitslagen

Crypto activa markten hebben zich hersteld van hun weekend dip als de Amerikaanse verkiezingsresultaten werden aangekondigd. De toekomst voor de industrie is nu ineens wat rooskleuriger met de verandering in de administratie.

Terwijl het stof van een van de meest tumultueuze en verdeeldheid zaaiende verkiezingen in de recente geschiedenis afneemt, zoeken crypto-activahandelaren en -analisten naar positieven van de nieuw gekozen regering en haar leiders.

Amerika’s volgende leider voor de komende vier jaar, Joe Biden, heeft weinig commentaar gegeven op cryptokringen, maar dat lijkt te verkiezen boven een leider die hen actief ontmoedigde.

Biden Beter voor Crypto

Het hoofd van DeFi Alliance, Qiao Wang, is een van een aantal industrie-waarnemers die de positieven zien in de verkiezing van Biden en is optimistisch over de komende vier jaar.

De echte winnaar is crypto:

– Biden om Bitcoin-vriendelijke Gary Gensler in te huren
– Trump/Mnuchin openlijk vijandig tegenover BTC
– SBF 2de grootste bijdrage aan Biden
– Een waarschijnlijke Republikeinse senaat om de agressieve reguleringsneigingen van Dems tegen te gaan

Ik kijk uit naar de komende jaren 🚀🚀🚀

– Qiao Wang (@QwQiao) 8 november 2020

Hij voegde eraan toe dat eerdere vijandelijkheden jegens de industrie in naam van de verdediging van de dollar het huidige resultaat de voorkeur geven.

„Het feit dat Trump en Mnuchin vijandig staan tegenover BTC maakt van een Trump een veel minderwaardige kandidaat. Punt uit.“

Donald Trump gaf bekend toe dat hij ‚geen fan‘ was van Bitcoin en cryptocurrencies in juli 2019, en voegde eraan toe dat ze geen geld zijn, hun waarde was ‚gebaseerd op ijle lucht‘, en ze faciliteren illegaal gedrag en illegale activiteiten.

Het nieuws dat Joe Biden voormalig toezichthouder op de derivatenmarkt Gary Gensler zal inhuren om te werken aan een overgangsplan voor het toezicht op de financiële sector, is ook als bullish ervaren. Gensler was van 2009 tot 2014 voorzitter van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en ziet Bitcoin en haar broeders in een positief licht.

Gary Gensler is een Bitcoin Bull pic.twitter.com/G1W8icvuMp.

– Lolli 🍭 (@trylolli) 7 november 2020

Er is ook gemeld dat econoom Lael Brainard, voormalig gouverneur van de Federal Reserve die een gezamenlijke MIT-inspanning leidde om CBDC’s te onderzoeken, als koploper voor de secretaris van de Schatkist is opgeleid. Samengestelde Financiën algemeen advies en de industrie waarnemer Jake Chervinsky toegevoegd;

„De gekozen president Biden heeft niets publiekelijk gezegd over zijn opvattingen over crypto. Voor nu, is het werkelijk geen groot genoeg kwestie om zijn aandacht te rechtvaardigen. De volgende vier jaar van het cryptobeleid van de V.S. hangt af van wie hij in sleutelposities benoemt; wij zullen meer weten aangezien de overgang gaat“.

Markets Rebound From Weekend Slide

Crypto-markten namen een duik in het weekend toen de resultaten binnenkwamen en de telling werd afgesloten. Echter, sinds die $20 miljard daling in de totale markt cap, zijn de dingen terug in bullish gebied als Bitcoin en Ethereum marcheren weer hoger tijdens de maandag handel in Azië.

De totale cap is terug op $450 miljard als de majors hun bullish momentum hervatten, maar de openstelling van de Amerikaanse beurzen later vandaag zou een heel ander beeld kunnen schetsen.