Bitcoin: rallyet fortsetter – Raoul Pal er nå „All in“

Bitcoin: rallyet fortsetter – Raoul Pal er nå „All in“

Etter dukkert forrige uke, var BTC i stand til å bli sterk igjen i løpet av helgen. Raoul Pal vil også ha det når det gjelder BTC og ETH: Den tidligere hedgefondssjefen sier til slutt farvel til gullet.

Etter slutten av uken så det opprinnelig ut som om oksene hadde gått tom for pust, Bitcoin-prisen tok seg opp igjen i løpet av helgen og fikk tilbake 18 000 dollar, på tidspunktet for trykkingen Bitcoin Era handlet nøkkelkryptovalutaen til $ 18,600 – hele tiden på $ 20,089 er nå innen rekkevidde. BTC mangler bare rundt 6 prosent for å nå sin historiske høyde. Prissjokket i forrige uke, da Bitcoin-prisen sprang sørover med mer enn 2.000 amerikanske dollar på kort tid, virker nesten glemt – typisk „Krytpo“, er en tilbøyelig til å si.
vise

De månedlige topp 5 Vanguard ETFene

Du kan alltid lese månedens ETF-strømmer kommentert og presentert i grafikk. På denne måten holder du deg oppdatert om ETF-trender og inn- og utstrømninger. Inkludert også: de 5 beste Vanguard ETFene som handles mest hver måned>

Forrige ukes mislykkede angrep på rekordhøyde skyllet mang en svak hånd ut av markedet, men langsiktige hodlere gjorde også gevinster i løpet av det siste prisoppløpet. Det kommer fra data fra blockchain-analytikerne på Glassnode. Etter det har antall langsiktige BTCs falt kraftig siden slutten av oktober. En titt på de siste tre årene viser at spesielt bjørneåret 2018 og den magre andre halvdelen av 2019 fra et prisperspektiv ble brukt til oppføringer med lengre investeringshorisont. BTC-akkumuleringer økte også etter Corona-krasjet.

Bitcoinhvalene var knapt imponert over prisfallet i forrige uke. Tvert imot: Selv om Bitcoin-prisen er nesten på samme nivå som den var like før sprengningen av ICO-boblen i slutten av 2017, ser hvalens tillit til ytterligere prisøkninger til å være mye mer uttalt denne gangen enn i det første parabolske Bitcoin-rallyet. For eksempel viser en visualisering fra whalemap.io at det er et økende antall Bitcoin-adresser til og med over 16 000 mark, som er hvaler med over 10 000 BTC. De blå sirklene representerer tilstrømningen av BTC på det respektive tidspunktet eller Bitcoin-hastigheten i hvaladresser.

Raoul Pal: Disgraced hedge fund manager går all-in

Den tidligere hedgefondforvalteren Raoul Pal er også en av dem som profeterer en bullish fremtid for Bitcoin-prisen. Mens EX-GLG-sjefen allerede har vist en sterk følelse av eiendomsboblen i 2007, ser han ut til å bare se en tendens for Bitcoin foreløpig: nordover.

Pal legger ikke skjul på sin bullish oppførsel og gleder seg oftere over Bitcoin-samfunnet med ultraoptimistiske prisutsikter som noen ganger går inn i det ni-sifrede området. Bitcoin på 1 million dollar på fem år? For Raoul Pal kan dette utelukkes like lite som den økende betydningen av regulering. I forrige uke tok Pal anledning til regulatorisk-kritiske deler av samfunnet da han brøt en lanse om kunnskap-din-kunde-praksis.

Pal svarte på den uunngåelige Shitstorm med en tweet der han understreket at han ikke var interessert i ideologisk grøftkrigføring.